اینورتر زیمنس
تاریخچه زیمنس
کمتر شرکت صنعتی در دنیا وجود دارد که مانند زیمنس تاریخچهای طولانی و سرشار از موفقیت داشته باشد. زیمنس از یک کارگاه کوچک در حیاط خلوت خانهای در برلین در سال 1847، امروزه به یک شرکت بزرگ جهانی تبدیل شده است. زیمنس نقش مهمی در شکل گیری تکامل تکنولوژیکی آلمان، اروپا و بقیه جهان داشته است. هر فردی که با تاریخچهی زیمنس در ارتباط بوده شاهدی برای توسعههای شگفت انگیز این شرکت میباشد.
تاریخچه اینورتر زیمنس
این شرکت پیشروی جهانی در زمینهی مهندسی برق به عنوان یک استارتاپ کوچک کار خود را شروع کرده است. امروزه که حدود 175 سال از آن زمان میگذرد، آن کسب و کار 10 نفره که زمانی در برلین فعالیت میکرد، به یک غول جهانی تبدیل شده است که در طول این سال ها به عنوان بازوی اصلی نوآوری و فناوری عمل کرده است. در سال 1865 تا 1896، مهندسی ولتاژ بالا و پروژههای بزرگ بینالمللی زیمنس شکل گرفت. اختراع دستگاه دینام و تکمیل پروژههای بزرگ تکنولوژیکی، زیمنس را به یک شرکت بینالمللی تبدیل کرد. بعد از جنگ جهانی اول زیمنس مجبور شد تا خود را با مسائل اقتصادی پیش آمده وفق دهد و دوباره بتواند خود را در بازار جهانی تثبیت کند.
مجددا در جنگ جهانی دوم زیمنس دچار افول اقتصادی شدید شد به طوری که چهار پنجم دارایی خود را در سطح آلمان و جهان از دست داد. با این حال در اواسط دهه 50 میلادی این شرکت توانست خود را بازسازی کند و مجددا به بازار جهانی برگردد. امروزه زیمنس یک مبتکر جهانی است که بر دیجیتالی شدن، برق رسانی و اتوماسیون برای فرایندها و صنایع تولیدی تمرکز دارد. زیمنس در تولید و توزیع برق، زیرساختهای هوشمند و سیستمهای توزیع شده انرژی پیشرو میباشد.
نحوه کار اینورتر زیمنس
اینورترها به وسیله تغییر فرکانس دستگاه، دور موتور موتورهای الکتریکی را کنترل می کنند. این موضوع کمک می کند تا موتور الکتریکی در دور دلخواه و با مصرف حداقل انرژی کار کند. کنترل دور الکتروموتور زیمنس همانند بسیاری دیگر از اینورترها با توجه به تغییر در فرکانس ورودی به دستگاه انجام می شود. اما به طور کلی می توان ساختار اینورترها را به شکل زیر توصیف کرد. اینورترها جریان برق را به صورت سه فاز یا تک فاز دریافت کرده و از یکسری دیود (یکسو کننده جریان) عبور می دهند. این دیود ها کمک می کنند جریان به شکل یکنواخت در سطح مدار در جریان باشد.
پس از یکسو شدن جریان، یک خازن در جلوی جریان قرار می گیرد و نقش یک صافی را ایفا می کند. این خازن کمک می کند تا ناخالصی و به عبارتی ریپل جریان گرفته شده و جریان با شکل مناسب تری به سمت دستگاه خروجی هدایت شود. هر چه کیفیت این خازن بیشتر باشد، جریان خروجی شکل سینوسی و نرم تری به خود می گیرد که موجب افزایش بازدهی دستگاه می شود. پس از این مرحله جریان وارد قسمت تغییر قدرت و سوییچینگ می شود. در این قسمت جریان به شکل دلخواه دستگاه خروجی در آمده و مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به اینکه در این قسمت از ترانزیستورهای پر قدرت استفاده می شود، جریان می تواند تغییرات زیادی در این قسمت پیدا کند. جریان خروجی در این قسمت با ولتاژ و فرکانس مورد نظر ارائه می شود.