اینورتر تکو Teco
انواع درایو اینورتر تکو
درایو اینورتر تکو در انواع و مدل های مختلفی طراحی و تولید میشود. از این رو انواع متنوع اینورتر تکو پاسخگوی تمام نیازهای مصرف کنندگان و مشتریان است. در ادامه به معرفی مهم ترین انواع اینورتر تکو و ویژگی های آن ها می پردازیم.
اینورتر TECO سری S310
اینورتر TECO سری E310
اینورتر TECO سری S310
اینورتر تکو سری s310
نقد و بررسی اینورتر تکو S310
اینورتر تکو S310 تقریباً پر کاربردترین مدل اینورتر تکو به شمار می رود. اینورتر تکو S310 طراحی و تولید شده توسط کمپانی تکو می باشد. این شرکت تاسیس سال 1956 میلادی در کشور تایوان است. برند TECO از برندهای شناخته شده در زمینه اینورتر و کنترل دور در کشور ایران به شمار میرود. درایو تکو S310 در توان های 0.5 اسب تا 2 اسب تولید شده است. این نوع اینورتر به جهت کوچک بودن در نوع خود مناسبترین نوع کنترل دور از لحاظ اقتصادی است. چنانچه به دنبال کنترل دوری هستید که هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ قیمت، مناسب باشد ، پیشنهاد ما به شما اینورتر تکو S310 است.
ویژگی های اینورتر تکو S310
اینورتر تکو در بیشترین توان دارای ابعاد 79 در 160 در 145 میلیمتر می باشد دارای ولوم کنترل دور الکتروموتور روی پنل اینورتر بوده و ترمینال هایی مجزا جهت نصب کابل های فرمان و قدرت دارد. دارای پایه های مشخص جهت نصب در تابلو برق مطابق با مشخصات و همچنین هیت سینک و فن خنک کننده جهت مدارات و سخت افزار داخلی است که محافظ حذف نویز از فن نیز ضمیمه آن است. قابلیت جدا نمودن صفحه کلید (کی پد) اینورتر توسط کابل شبکه RJ45. این نوع اینورتر در دو مدل BCD و D موجود است که در سری D از این نوع اینورتر ترمز داخلی و نیز پورت RS485 وجود ندارد ،علت آن نیز پایین آوردن سطح قیمت اینورتر است، چرا که در اکثر کاربردهای کوچک نیازی به این دو گزینه نمی باشد، بطور مثال استفاده در نانوایی ها و غیره. البته اینورتر تکو S310 یک مدل سوم هم دارد که به جهت کاربردهای کمتری که دارد ،خیلی مورد اقبال واقع نشده است و لذا تامین کنندگان اینورتر تکو نیز خیلی شوقی در تامین آن ندارند، نام این مدل از اینورتر تکو سری S310E است.
دارای رزولوشن 0.01 هرتز و قابلیت جدا شدن کی پد و فرمان پذیری استارت به سه روش مختلف، تغییر فرکانس طی چهار حالت متفاوت، آسان بودن و راحتی در انجام تنظیمات و تغییرات پارامترها، نمایش هر شش پارامتر ( جریان ،ولتاژ خروجی ،ولتاژ DCBUS، سرعت ،فرکانس، دما )،خروجی دادن گشتاور به میزان 150 درصد در فرکانس 6 هرتز. دارای عملکرد راه اندازی در لحظه اتصال برق بدون حضور کلید استارت ،دارای عملکرد شروع به کار دوباره کنترل دور به محض قطع شدن ناگهانی برق ،توقف اینورتر طی دو روش لحظهای و کاهشی ،امکان زمان بندی روشن و خاموش شدن درایو. امکان ارتباط به 32 نقطه از طریق درگاه صنعتی MODBUS و RS485 . امکان حفاظت در مقابل 26 خطای متفاوت به خصوص بیشینه بار، حرارت بالا ،جریان بیشتر از حد ،ولتاژ بیشتر از حد، دور معکوس. امکان اعمال DC به خروجی و امکان برنامه ریزی جهت عملکرد فن.
کاربردهای اینورتر تکو S310
اینورتر تکو سری S310 با توجه به کوچک ترین نوع درایو از این مجموعه نسبت به دیگر خانوادهها ،محبوبیت بالایی برای خود کسب کرده است. تغذیه برق ورودی برای آن تک فاز بوده و برای قدرت های نیم اسب تا دو اسب موجود است. از این نوع اینورتر در مصارف مختلفی همچون صنایع پخت، صنعت بسته بندی، موتور اسپیندل، ماشین های کار با طلا، نوار نقاله ها و فن میتوان استفاده کرد. مدل های گوناگون S310 با توجه به مصارف مربوطه به شرح زیر است:
نوع D : بدون رله خروجی و نداشتن حالت نصب مقاومت ترمز
نوع BCD : وجود رله در خروجی و نیز حالت نصب مقاومت ترمز
نوع فن دار و بدون فن
نوع پالسی
یادآوری می گردد تمامی برنامه های موجود در حافظه اینورتر تکو به صورت پیش فرض است که جنبه عام دارد و مطابق با دستورالعمل های روتین و معمول ثبت شده است. لذا در مصارف خاص و ضروری برای استفاده های ویژه و مورد نیاز، باید پارامترهای مربوط طبق الگوی مناسب تنظیم گردند. اینورتر TECO تولید کمپانی TECO تایوان علیرغم کیفیت خوبی که دارد دارای قیمتی فوق العاده عالی و اقتصادی است. اینورتر TECO به جهت برخورداری از دو گزینه قیمت مناسب و کیفیت خوب ،به سهولت توانسته است در صنعت و کاربردهای مختلف جای خود را باز کند. اینورتر TECO یکی از برندهای معتبر و معروف جهت کنترل دور الکتروموتور در صنایع مختلف کشور محسوب میشود. اینورتر TECO جهت کاربردهای مختلف دارای مدل های متعددی است. یکی از این مدل ها اینورتر TECO سری E310 است.
اینورتر TECO سری E310
اینورتر TECO E310
نقد و بررسی اینورتر تکو سری E310
سری E310 اینورتر TECO جهت کاربردهای عمومی و نیمه سنگین بسیار پرطرفدار است ،اینورتر TECO E310 در دو رده تکفاز و سه فاز تولید میشود. سری E310 تکفاز دارای رنجهای توانی 1.5 کیلووات تا 3.7 کیلووات است. رنج توانی E310 سه فاز نیز شامل توانهای 1.5 و 2.2 و 4 کیلووات است. در ادامه به معرفی مهمترین ویژگی های این مدل میپردازیم.
امکان راه اندازی الکتروموتور و کنترل سرعت از طریق دو مرجع فرکانس و همچنین دو مرجع راه اندازی
امکان اتصال اینورتر به 32 دستگاه از طریق شبکه های صنعتی RTU و ASCII و همچنین اینترفیس RS485
یکی از ویژگیهای اینورتر TECO سری E310 قابلیت ارتباط از طریق کد های ASCII علاوه بر شبکه RTU است، گزینهای که در دیگر اینورترها وجود ندارد.
وجود کنترل PID در اینورتر TECO E310
گشتاور خیلی عالی به اندازه 150 درصد در فرکانس واحد
مجهز به ورودی و خروجی آنالوگ
کاربرد اینورتر TECO سری E310 در جرثقیل های سقفی
یکی از کاربردهای ویژه اینورتر TECO مدل E310 در راهبرهای جرثقیل سقفی است. در جرثقیل های سقفی دو الکتروموتور به صورت همزمان در حرکت طولی راه اندازی می شوند، جهت تحقق این امر میتوان از اینورتر TECO سری E310 استفاده نمود.
نکته: لازم به توضیح است جهت انتخاب قدرت مناسب برای راه اندازی الکتروموتور های حرکت طولی جرثقیل باید از اینورتری استفاده نمود که توان آن از مجموع توان های هر دو الکتروموتور حرکت طولی جرثقیل بیشتر باشد. به عنوان مثال برای دو الکتروموتور با توان هر کدام 0.75 کیلووات، بهترین گزینه جهت انتخاب اینورتر، توان 2.2 کیلووات است.
قیمت اینورتر تکو
اینورترها به دلیل عملکرد کنترلی که دقت و حساسیت زیادی دارد، معمولا قیمت بالایی دارند. همچنین اینورترهای برند خارجی به دلیل قیمت دلار و شرایط سیاسی اقتصادی حاکم بر جامعه، دارای تنوع قیمت بالایی هستند. اینورتر تکو یکی از محصولاتی است که علاوه بر قیمت مناسب کارایی بسیار بالایی دارد. در ادامه با عوامل ثابت تاثیر گذار بر قیمت اینورتر تکو آشنا میشویم.
توان و جریان ورودی و خروجی اینورتر تکو
جنس بدنه و برد و مقاومت در برابر ضربات مکانیکی
امکانات جدید
ابعاد فیزیکی درایو اینورتر تکو
جهت استعلام از قیمت روز اینورتر تکو با کارشناسان فروش سایت کالاصنعتی در تماس باشید.
خرید اینورتر تکو
در هنگام انتخاب و خرید اینورتر هر نوع از اینورتر بایستی به نکات مهم و پارامترهایی توجه کنید تا انتخاب درستی در میان انواع متنوع و مختلف اینورتر داشته باشید این اصل در برند اینورتر تکو نیز برقرار است در ادامه نگاهی به مهم ترین پارامترها در هنگام خرید و انتخاب اینورتر می پردازیم:
کاربری مدنظر و توجه به بار متصل
نوع ولتاژ ورودی و خروجی اینورتر
ابعاد موتور و ابعاد محل نصب
قابلیت ذخیره جریان و انرژی در اینورتر
درجه حفاظت درایو اینورتر تکو
نیازهای موتور یا دستگاه متصل به درایو تکو
شرکت اینورتر تکو TECO
شرکت الکترونیکی و ماشین کاری تکو در سال 1956 برای تولید موتور در تایوان تأسیس شد. امروزه TECO به یک گروه تجاری بزرگ تبدیل شده است که با حوزه کاری در زمینههای مختلفی مانند: تجهیزات الکتریکی سنگین، لوازم خانگی، فناوری اطلاعات، ارتباطات، قطعات الکترونیکی ، مهندسی زیرساخت و سرمایهگذاری مالی 100 شهر را در بیش از 40 کشور در 5 قاره اصلی پوشش می دهد. به منظور ساخت یک نام تجاری کلان و با کیفیت در سطح جهانی، شرکت TECO علاوه بر تداوم توسعه عمیق کسب و کارهای اصلی خود، یک برنامه توسعه در جهت مشاغل با ارزش افزوده بالا و فناوریهای پیشرفته مانند محصولات هوشمند و راه حل های سیستماتیک دارد که هدف اصلی آن صرفهجویی در انرژی، کاهش انتشار گازهای گلخانهای، هوشمندسازی و اتوماسیون است. شرکت TECO دارای یک موسسه تحقیقاتی قوی میباشد که در زمینههای مختلف مانند تحقیقات بازار، توسعه، طراحی و تحلیل محصولات جدید و نوآورانه با تکنولوژی بالا فعالیت میکند. این موسسه از سال 2004 تأسیس شده و هرساله بیش از 100 اختراع ثبت میکند که شتاب بالایی برای توسعه نوآورانه گروه تکو ایجاد کرده است. فناوریهای این موسسه بر روی طراحی و توسعهی موتور، کنترل موتور، کنترل صنعتی، ربات، شبکه صنعتی، لوازم خانگی و لوازم تجاری، طراحی مکانیزم، توسعه نرمافزاری، پردازش سیگنال، ماشین برقی و ... متمرکز است.
شرکت سازنده اینورتر تکو
شرکت تکو در زمینه های مختلفی مشغول به فعالیت است که ازجمله آن میتوان به لوازمخانگی، موتورهای صنعتی، محصولات اتوماسیون صنعتی، توربینهای بادی و... اشاره کرد. اینورتر تکو یکی از تولیدات مهم و اساسی کمپانی Teco به شمار میرود. محصولات مهم شاخه الکتریکال این شرکت شامل: اینورتر، پی ال سی، مینی پی ال سی، سرو موتور، منابع تغذیه، رله و دیگر ادوات شبکههای توزیع برق است. بی شک اینورتر تکو یکی از بی نظیرترین محصولات کمپانی تکو است که علاوه بر تکنولوژی روز دنیا ،دارای قیمتی کاملا رقابتی و اقتصادی است. اینورتر دستگاهی صنعتی محسوب میشود که کارایی آن، کنترل سرعت الکتروموتور سه فاز بدون کاهش قدرت و گشتاور موتور میباشد. اینورتر ها ظرفیتهای مختلفی دارند که بر اساس توان الکتروموتور، قابل انتخاب هستند.
آزمایشگاه موسسه تحقیقاتی تکو
موسسه تحقیقاتی تکو به طور عمده دارای دو آزمایشگاه است:
آزمایشگاه کنترل الکترونیکی و تکنولوژی انرژی
این آزمایشگاه به طور عمده تحقیقات R&D را در سه حوزهی اصلی "پاسخگویی بالا"، "دقت بالا" و "ثبات بالا" برای تجهیزات کنترل صنعتی و مشارکت با واحدهای تجاری در طراحی نمونه ماشین، طراحی مکانیسم یکپارچه، طراحی و تجزیه تحلیل مدارهای الکتریکی انجام میدهد. این آزمایشگاه دارای دستاوردهایی شامل موارد زیر میباشد:
سرورهای عمومی و اختصاصی
موتور + درایو
درایو + PLC
عملکردهای سفارشی مختلف (ماشین نساجی، صفحه نمایه و غیره)
آزمایشگاه تحقیق و توسعه اینورتر تکو
آزمایشگاه ماشینآلات و فناوری
این آزمایشگاه بهطور فعال درحال توسعه موتورهای جدید با عملکرد بالا است. همچنین تجزیه و تحلیل دفع گرما برای محصولات، از جمله موارد کوچک مانند اینورتر و درایوها و موارد بزرگ مانند موتورهای برقی و موتورهای بزرگ در این آزمایشگاه انجام میشود.